مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام شوهرم سال 93 به جرم مزاحمت تلفنی حکم زندانش 6 ماه بود بعد عفو رهبری یک ماه زندان بود آزاد شد الان محل کارش عدم سوءپیشینه میخواد نگرانم که براش عدم سوءپیشینه میزنن ممنون از جوابتون تشکر

پاسخ ها :

احياء  حسين زاده

جناب آقای احياء حسين زاده :

با توجه به ماده 25 قانون مجازات مصوب سال 92 جرم شوهر شما از جرایمی نیست که از حقوق اجتماعی محروم شود و اینکه این نوع جرم طبق تبصره یک همان ماده در گواهی منعکس نمیشود و باتوجه به تبصره سه همان ماده در عفو اثر تبعی که همان محرومیت از حقوق اجتماعی هست رفع میگردد پس جای نگرانی نیست