مشاوره حقوقی رایگان - یازده دستگاه ماینر از شخصی خریداری کردم و حال از طریق بازپرسی جمع آوری شده ‌عنوان کالای قاچاق مطرح شده

در تاریخ اردیبهشت ماه سال نود و هشت تعداد 11 دستگاه ماینر خریداری کردم فقط یه رسید دستی از فروشنده دارم و شماره تلفن موبایل و اسم شخص را دارم و ایشان گفت من زیادی از گمرک وارد کردم الان نمی تونم برای یازده دستگاه کارت سبز تحویل بدم و الان این تعداد فوق به دادگاه انقلاب تاریخ هشتم مهرماه ارجاع شده ‌نگران عدم تحویل به اینجانب هستم استدعا دارم هرچه توان داری به کمکم بیا چون سنوات خدمتی پدرم را برای این منظور بنیت جبران بیکاری در جامعه هزینه کردم ‌هیچی ندارم بخدا

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورت توقیف توسط دادگاه میتوانید به فروشنده جهت دریافت وجه تان مراجعه و دادخواست بدین