مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

باسلام من دوماه پیش تصادف کردم و پزشکی قانونی برآیم 2ماه معاینه مجدد نوشت بعد از اتمام رفتم پزشکی قانونی من رو فرستادن پیش متخصص فک و صورت معاینه کرد و جوابش را بردم پزشکی قانونی و گونه ام از سه جا شکستگی داشت و پزشکی قانونی جوابش را در نامه ای دربسته به دادگاه داد در نامه نوشته بود شکستگی استخوان های گونه 2 هزارم دیه کامل و دوعدد ارش 0.5 هزارم دیه کامل و به نظر من اشتباه شده به نظر شما دیه من چقدر است و پرونده هنوز پیش حاکم نرفته

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

اگر به نظرتون اشتباه هست اعتراض به نظریه پزشکی قانونی کنید ولی صحیحا صادر شده