مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خریدار خودرو

سلام خسته نباشید. من خودرویی رو فروختم به شخصی برای انتقال سند به ایشان 5 میلیون تومان پول من نزد ایشان مانده طبق قولنامه ما بین ما و خریدار در نمایشگاه خودرو خریدار باید ظرف 10 روز مابقی پول مارو تحویل میداد و سند رو انتقال میدادیم به ایشان حالا پس از گذشت 20 روز ما تماس گرفتیم و گفتیم پول مارو بده سندت رو ببر خریدار ادعا میکنه 2 روز پس از معامله خودرو دارای نقص هست درحالی که قبل از معامله پیش کارشناس رفتیم و کارشناس تائید کرده خودرو مشکلی نداره خریدار هم زیر بار نمیره و حق مارو نمیده چگونه پیگیری کنیم این مشکل رو ؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

اگر ایشان ادعا نقص وعیب دارند باید از طریق قانونی نسبت به اقدام به فسخ کنند اگر چنین کاری نمیکنند وماشین را دراختیار دارند میتونید دادخواست مطالبه وجه به طرفیتشون بدین