مشاوره حقوقی رایگان - وكالت تعويض پلاک

سلام، بنده ماشين خريدم از طريق يكی از اشناها از يک نمايشگاه. مالک ماشين وكالت ٢٠ روزه به من دادن كه برم تعويض پلاک. از ٢٠ روز گذشته و الان كه ميخوام تمديد كنم، ميگن مالک ماشين رفته خارج و نيست. شماره تماسی هم كه از مالک هست جواب نميدن. چاره چيه؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
یا باید مجددا ازش وکالت بگیرید یا اینکه از طریق دادگاه دادخواست الزام به فک پلاک وانتقال سند بدید .