مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم و توهین و تحقیر و فحاشی از سوی شوهر

از اول ازدواج مدام توهین و تحقیر میکرد حتی در مکان های عمومی یک بار هم بینی ام را شکست و دفعه بعد موبایلم را...
این فرد برای کوچکترین مساله ها اینطور عصبانی میشه و کاملا هم عمدی هست چون دفعه های بعدی حواسش بود گوشی پرت نکنه و تو صورت نزنه برای همین با تمام قدرت ضربه به سر وارد کرد طوری که حالت تهوع دست داد و نفس کشیدن سخت شد.. به شدت توهین و فحاشی میکنه طوری که چهرهش شبیه انسان نیست چون مدام از دهانش آب میریزد و چشمانش قرمز هست...
و مشکوک به اعتیاد ایشان هم هستم یکی به دلیل رفتارهای غیر طبیعی و ناگهانی و دوم برای 4قفله کردن در منزل و عطر زدن زیاد که بویی استشمام نشود‌‌‌‌....
تحمل زندگی واقعا برای بنده سخت شده به طوری که گاهی حس خودکشی و فرار به سرم میزنه
تمام راه ها را رفته ام از مشاوره گرفته تا دکتر و خانواده هیچ کدام فایده نداشته... ضمن اینکه پدرش اعتراف کرد مشکل ریشه ای در کودکی دارد زیرا مدام کتک میخورده و در خانواده مدام به هم توهین هم میکنند...
بنده را راهنمایی کنید برای اینکه اقدام کنم برای جدایی و نتیجه مثبت بگیرم چه کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید حضوری با یک وکیل مشاوره کنید