مشاوره حقوقی رایگان - عدم ذکر کلمه اسقاط در وکالت نامه طلاق

با سلام بنده زوجه هستم وکالتنامه طلاق از شوهرم گرفتم براش وکیل گرفتم و درخواست طلاق دادم الان رای صادر شده ولی نوشته 40 روز باید صبرکنم و برم محضر طلاق و بخواطر ننوشتن کلمه ( اسقاط ) حق تجدیدنظر و فرجام خواهی نوشته شده ولی کلمه اسقاط نوشته نشده. میخواستم بدونم اگه شوهرم بیاد بگه اعتراضی ندارم مشکل حل میشه که نخواییم 40 روز صبر کنیم؟ آیا دوباره باید دادگاه تشکیل بشه و دوباره رای صادر میشه؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرباتوافق کتبی هم شما وهم شوهرتان به دفتر شعبه دادگاه مراجعه کنید