مشاوره حقوقی رایگان - سند تک برگ

درچه صورت میتوان برای زمینی به مساحت 250متر مربع که الان دارای کاربری مسکونی است سند تک برگ گرفت؟
چگونه می توان اثبات کرد قبل سال 1359شمسی چه کاربری ای داشته است؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . الان دفترچه مالکیت رسمی دارد یاخیر؟ دارد و میخواهید به تک برگ تبدیل کنید به اداره ثبت مراجعه کنید . اگر ندارد میخواهید سند تک برگ بگیرید از جهاد از کاربری اش اطلاع حاصل کنید سپس اقدام به تغییر کاربری نمایید