مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری در چک

سلام من یه چک گرفتم بابت طلبم سفید امضا اونجا خوده طرف به من گفت مبلغ بزن بعد سررسید چک حساب خالی بودوطرف حساب من متواری شد من ازصاحب چک شکایت کردم اون مدعی شده که مبلغ دستکاری شده وقبول نداره ازدست من شکایت کرده الان برام ابلاغیه اومده که ملاحظه نظریه کارشناس واظهارهرمطلبی نفیا واثباتا ضمنا وفق ماده190ق ا د ک می توانید یک وکیل دادگستری همراه خود داشته باشید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعتراضی به ان نظریه دارید باید ظرف مدت مشخص در ابلاغیه لایحه بفرستید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

سلام نظریه کارشناسی را مطالعه کنید .حضور وکیل اختیاری هست

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام نظریه کارشناسی بهتون ابلاغ شده پیشنهاد تماس تلفنی میدهم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نظریه کارشناس اعتراض کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سفید امضا در چک در قانن پیش بینی شده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید نظر کارشناس را روئیت کنید و اگر اعتراض دارید در وقت مقرر اعتراض نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع جعل در چک ، به کارشناس
ارجاع شده است
و کارشناس رسمی نظر خود را اعلام کرده است
و شما میتوانید در ظرف 7 روز به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید
و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ملاک نظر کارشناس رسمی است اگر علیه شما نظر داده می توتنید در مهلت مقرر اعتراض نمایید و تقاضای ارجاع به هیئت کارشناسان نمایید . حق انتخاب وکیل دادگستری را دارید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

مطابق قانون وقتی فردی چک سفید امضا به دیگری میدهد در واقع به وی وکالت میدهد که هر زمان صلاح دانست مندرجات چک را تکمیل کند و از این بابت نمیتواند ادعایی داشته باشد و مشمول قاعده اقدام میگردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید شخصا یا از طریق وکیل پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمانی که نظریه کارشناس دادگستری به شما ابلاغ شد ، طبق قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب سال 1379 می توانید ظرف 7 روز به آن اعتراض داشته باشید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دستکاری شدن با سفید امضا متفاوت است شما در اینجا می‌توانید همان طور که اشاره شده است وکیل همراه خود داشته باشید

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
از طریق ابلاغ اوراق قضایی نظریه کارشناس رو اخذ کرده در صورتی که به ضرر شما بود اعتراض کنید ..البته هنگامی که نظریه کارشناسی داده شده یعنی با حضور شما و مستند به چکی که در دست شما بوده اقدام شده و باید در زمان کارشناسی تمامی ادله و مستندات رو ارائه میدادید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

به شعبه مراجعه کنید و نظر کارشناس را جهت جعل یا دستکاری مبلغ ملاحظه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید نسبت به نظریه کارشناس اعتراض نمایید چنانچه سفید امضا بوده است به منزله است که به دارنده تجویز درج مبلغ راداده است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در جواب به سؤال شما، دستکاری در چک به معنای تغییر مبلغ یا تاریخ سررسید یا دیگر شرایط قابل اجرا در چک است. اگر شما ادعا می‌کنید که چک دستکاری شده است، باید اثبات کنید که مبلغ چک یا دیگر شرایط آن تغییر کرده‌اند. اگر شما نمی‌توانید این را اثبات کنید، ممکن است شکایت شما پذیرفته نشود.

بنابراین، یک کارشناس می‌تواند به شما در این زمینه کمک کند و شما را راهنمایی کند که چگونه می‌توانید بهترین دفاع را در این مورد داشته باشید. بهتر است مدارک شما با یک وکیل دادگستری ملاحظه کند و نظر او را در این زمینه بپرسید.