مشاوره حقوقی رایگان - سرقت چک

سلام
دوماه پیش ی موتوری کل مدارک و همراه ی برگ چک به سرقت برد همون روز با شکایت و انسداد چک و بعدا نامه انسداد چک از دادسرا گرفتم.

الان بعد دو ماه چک من با چند دست چرخش در یه شهرستان دیگه برگشت خورده.
آیا من باید پیگیری کنم یا مراجع قضایی پیگیر هستن
آیا باید من از برگشت زننده چک شکایت کنم
ایا دوباره میتونم دسته چک بگیرم

ممنون از شما

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

مراجع قضایی تکلیفی به بررسی چک ندارند چون وجود چک در دست دارنده نشان دهنده بدهکار بودن صاحب چک است واین اصل میباشد وشما باید برای

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

توصیه می کنم خودتون از طریق محاکم همان شهرستان علیه شخصی که چک تون را برگشت زده اقدام نمایید و به پرونده ای که قبلاً برای سرقت و مفقودی داشتید استناد نمایید.