مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

سلام
2دانگ از 6دانگ آپارتمان مبایعه نامه شده بابت مهریه البته داخل عقدنامه ذکر نشده فقط مبایعه نامه نوشته شده. داماد امضا کرده. عروس هم امضا کرده. 2تا خواهرهای داماد هم امضا کردن به عنوان شاهد. سند در رهن بانک هست. پدر داماد فوت کرده بود قبل از عقد. آپارتمان هنوز به نام پدر فوت شده هست. ولی فروشنده داماد هست. یعنی هنوز سند بنام ورثه نشده. میخوایم الزام به سند کنیم. داماد و به تنهایی خطاب قرار بدیم یا کل ورثه رو؟ دادخواست فک رهن رو هم همزمان با دادخواست الزام سند بدیم؟ پیشنهاد و توصیه شما چیه؟ ممنون
ورثه ها 2تا دختر
مادر
و پسر که داماد هست
ضمنا به خاطر عجله ای بودن مراسم عقد شماره فرعی و اصلی آپارتمان درون مبایعه نامه ذکر نشده ولی آدرس دقیق و طبقه و واحد نوشته شده
و در مبایعه نامه هم ذکر شده که صداق مهریه هست

پاسخ ها :

الزام به تنظیم سند مهریه