مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به ضرب و جرح عمدی فحاشی، هتک حرمت

با سلام وقتتون بخیر
بنده دوسال پیش ازدواج کردم. مادر خانمم خیلی توی زندگی من دخالت کرد و چندین بار بین من و همسرم مشکل ایجاد کرد و....
چند روزی پیش دم درب خونشون توی خیابون نصف شب بخاطر دخالت های بی جای مادر همسرم شروع کرد به فحاشی و و بذله گویی شد.
من هم پیاده شدم و در عقب ماشین برای خانمم باز کنم و بهش گفتم پیاده شو با لحنی تند و عصبانی مادرش همین که این صحنه رو دید شروع کرد به فحاشی و بذله گویی به بنده شد و توی خیابون همسرم و مادرش داد و فریاد میزدن پدر خانمم بخاطر اینکه ابروشون حفظ بشه زن و دخترش زد و بردشون خونه (البته اول مادر خانمم شوهرشو سیلی زد چون پدر خانمم ادمی که از زنش میترسه و تمام املاکش بنام زنشه) روز بعد علیه من سه تاشون شاکی شدن و رفتن پزشک قانونی و نامه اوردن دادگاه و منو احضار کردن و من به قاضی گفتم که اینها افترا هستن و دروغ میگن چون مادر همسرم میخواد بازداشتم کنه و حق طلاق دخترشو بگیره (به حکم عسر و حرج) من هم ضامن گذاشتم. خلاصه دستور نهایی اومده جلب به دادرسی یعنی میرم دادگاه دوم و از خودم دفاع میکنم و بگم که پدر زنم اونها رو کتک زد نه من اونها نه شاهد دارن نه مستند که اتهام علیه من اثبات کنن فقط برگه پزشک قانونی (جراحت توی بدنشون دیده نشده)
آیا برای اثبات اتهام نسبت به بنده این برگه ی پزشک قانونی کفایت میکند؟
آیا بنده به کتک کاری و فحاشی و.. علیه شون بدون شواهد ثابت میشه؟؟
آیا من اگر قسم بخورم که همچین کاری نکردم کفایت میکند که اتهام از من رفع شود؟؟ چه اقداماتی را باید انجام دهم؟؟
متشکرم از تمام وکلا و مجریان محترم قانون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درشکایت ضرب وحرج علاوه بر گواهی پزشکی قانونی باید ادله دیگری مانندشهادت شهود نیز وجودداشته باشد والا گواهی پزشکی قانونی به تنهایی دلالت برتوجه اتهام نمیکند مگراینکه ادله دیگری وجودداشته باشد اگرادله دیگری درپرونده نباشد دادسرانباید جلب به دادرسی صادرمیکرد شما دردادگاه شاهدببرید که شمانزدیدوخودشان خودزنی کردند ویادرخواست تحقیقات محلی کنید که اراهالی محل که شاهدبودن درمحل تحقیقات کنند