مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

باسلام خدمت مشاوران گرامی سوالی داشتم من سال ازدواج کردم و همان موقع برای وام ازدواج هم خودم وهم خانومم اقدام کردیم که موفق شدم فقط وام خانومم رو بگیرم وام خودم رو بانک ها هی امروز و فردا کردن که تاریخش گذشت که از آن موقع 8سال گذشته سه سال پیش هم دوباره اقدام کردم برای وام خودم دوباره بانک گفت از تاریخ عقدت خیلی گذشته میخواستم بدونم راهی هست که وامو بگیرم بعد 8سال ممنون میشم راهنماییم کنید. ممنون از شما

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر ثابت کنید که در آن تاریخ(هشت سال پیش)در بانک پرونده تشکیل داده اید ،بلی.ولی اگر هم بشود مبلغ وام آن سال را می دهند نه مبلغ الآن را.یاالله