مشاوره حقوقی رایگان - رفع سو پيشينه

باسلام.
١٢ سال پيش من و همسرم رو در دوران نامزدي گرفتن و ما را ارجاع دادن به انگشت نگاري. دو هفته قبل از تشكيل دادگاه ما عقد كرديم اما دادگاه حكم ٦٠ شلاق داد. البته حكم اجرا نشد.
اكنون براي هييت علمي اقدام كنيم مشكلي پيش مياد؟ ايا راهي هست در سيستم انگشت نگاري و دادگاهي پرونده پاك شود با توجه به اينكه ما ازدواج كرديم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بطور کلی پرونده از بین نمیرود ولی سوء سابقه ای هم برای شما پس از اینهمه سال محسوب نمیشود .