مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام وقتتون بخیر
من میخواستم اسمم رو از امیرمحمد به میکائیل تغییر بدم. این امر چگونه امکان پذیره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با اجازه دادگاه

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
معمولا اداره ثبت احوال ایندقبیل اسامی راتغییرنمیدهد باید دردادگاه به طرفیت اداره ثبت احوال طرحردعوا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید