مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل تولد

با سلام خدمت بزرگوار
والدین بنده بخاطر بیخیال بودن و مهم نبودن محل تولد بنده من رو در شهری به دنیا آوردن که سالها بنده رو مورد تمسخر قرار میدن دوستانم و بخاطر این موضوع هم از خیلی از فرصتهای شغلی و خیلی فرصت های دیگر جا مانده ام و این مسعله بنده رو دچار افسردگی شدید کرده است و شناسنامه ام همیشه مخفی بوده بنده اصلیتم و عشقم برای شهر بندرانزلی هست و محل تنظیم سند شناسنامه هم اونجا بوده ولی محل تولدم واقع در شهر رشت هست و چندین ساله که اعتماد به نفسم و از دست داده ام خواهشمندم که بندخ رو راهنمایی کنید به یک وکیل که بتواند این درخواست بنده رو انجام بده و من به یکی از آرزوهایم برسم ممنون از شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص همانطور که گفتید می توانید به وکیل مراعه کنید و یا به شخصه درخواست ثبت مل تولد را به اداره ثبت احوال بدهید