مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی توسط ثبت

سلام
درصورتی که همسرم بابت مهریه بنده رو از طریق اجرای ثبت ممنوع الخروج کرده باشه و در درخواست اعسار در دادگاه رای به اعسار داده شود چگونه میتوان رفع ممنوع الخروجی نمود؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

از دادگاه صادر کننده رای

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای رفع ممنوع الخروجی هم به دادخواست اعسار باید چنین دادخواستی داده میشد.
علی ایحال ابتدا از اجرای ثبت بخواهید رفع کند اگر نکرد مجبور هستید دوباره دادخواست رفع ممنوع الخروجی بدهید