مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول به کارت

سلام من یک دوست صمیمی دارم که ازم خواسته یکی کارت هام در اختیاراش بگذارم بعضی مواقع پول به حسابش واریز کنند بعد من به حساب خودش واریز میکنم اینجا در صورتی این کار مشکل قانونی داشته باشد ایا من میتوانم ادعا کنم که این پول مال دوستم هست و من واریز میکردم به حسابش ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر قابل قبول نیست اگر هم قابل قبول باشه خیلی درگیری دارید این کار را نکنید و یا متوقف کند سریعا