مشاوره حقوقی رایگان - اعسار چک

سلام. اعسار من در برابر چک قبول شده و رای قطعی شده و من پول پیش را واریز کردم به حساب دادگستری ایا طلب کار میتواند رای پول پیش را قبول نکند و مجدد اعتراض کند ؟ و سوال بعدی من پول به حساب دادگستری بریزم بهتره یا شخص؟ ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه رای قطعی شده باشد دیگر قابل اعتراض نمیباشد . و میتوانید پول را به حساب اجرای احکام یا همان دادگستری واریز نمایید