مشاوره حقوقی رایگان - اخذ دیه

با سلام. در دادگاه شخصی بدلیل آسیب عمدی به اینجانب به پرداخت دیه ظرف مدت یکسال قمری محکوم شد و سه روز قبل این مهلت تعیین شده به پایان رسید. اینجانب نیز برای پیگیری به اجرای احکام مراجعه تا مطابق قانون برای حکم جلب اقدام کنم اما آنجا به من گفته شد ما به ضامن ایشان که وثیقه گذاشته اخطار خواهیم داد و در صورتی که اقدامی انجام ندادند به شما اطلاع خواهیم داد تا برای گرفتن حکم جلب مراجعه کنید. حال سوالم این است که اگر مدت پرداخت دیه توسط قاضی یکسال قمری تعیین شده باشد آیا اجرای احکام میتواند به بهانه در گرو بودن وثیقه مهلت بیشتری حتی بمدت یک روز (و نه دو ماه) به پرداخت کننده دیه بدهد؟ یا این که اینجانب باید اقدامات محکمتری انجام دهم و کوتاه نیایم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
اجرای احکام درست اعلام کرده و باید برای وثیقه گذار ایشان ابلاغ برود .