مشاوره حقوقی رایگان - سرباز فراری

سلام. بهمن سال 97 اعزام شدم و بعد دو ماه دچار افسردگی شدید و مجبور به فرار از پادگان شدم . الان خیلی بهترم و زندگیم به روال عادی برگشته اما تا به این فک میکنم که دوباره بخوام ادامه خدمت بدم باز دیوونه میشم. اگه مراجعه کنم یا دستگیر بشم، امکان معافیت دارم؟ در حالی که سابقه ی مصرف دارو و خود زنی دارم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به پادگان مراجعه کنید با اخذ معرفی به درمانگاه و سپس به کمسیون ارجاع خواهید شد در صورت تشخیص هیئت پزشکی معاف میشوید