مشاوره حقوقی رایگان - سوابق سختی و زیان آور

با سلام من از سال 81 الی 96 در کارخانه ای کار میکردم که شغلم سختی و زیان آور بود (تمامی همکاران با سختی کار بازنشسته شدند) پس از آن ادامه کارم و سوابقم در شعبه ای دیگر به صورت عادی میباشد که در بهمن ماه امسال با احتساب سختی کار فوق سابقه ام 34 سال و 10 ماه میشود و سن هم 50 سال
لطفا بفرمایید که من تا این چند ماه سپری شود (بهمن ماه) آیا میتوانم زودتر اقدامات اولیه جهت سوابق سختی کارم (تعیین وجه 4 درصد و پرداخت آن و ثبت در سوابق ) انجام دهم که در بهمن ماه روال بازنشستگی ام سریعتر انجام شود
اگر میشود بفرمایید از کجا و به چه روش اقدام کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله شما از هم اکنون با مراجعه به سایت اداره کار و ثبت نام سختی کار و بارگذاری مدارک می باید اقدام کنید