مشاوره حقوقی رایگان - مخفی کردن ترکیدگی لوله فاضلاب و سیفون توسط فروشنده آپارتمان

سلام و عرض ادب

فروشنده آپارتمان ما قبل از فروش واحد اطلاع داشته که لوله فاضلاب و سیفون دستشوئی مشکل داره و نم رطوبت و خرابی سقف پارکینگ به همین علت می باشد که در زمان بازدید ما گفت مشکل از قبل بوده و برطرف شده ضمنا همسایه ها کاملا در جریان این قضیه بوده. به ایشان گفته بودن که مربوط به شماست و همان زمان هم خود این شخص متاسفانه مدیر مجموعه بوده حالا سوال من اینه بنده اگر شکایت کنم هم از نظر وقت و هم هزینه کار بجایی میبره ؟
(2میلیون هزینه و 10 روز وقت گذاشتن تمام )

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به تشخیص قاضی دارد