مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن بعد از انتقال ملک

با سلام و احترام. ملکی را به یکی از اقوام فروختم و بدلیل اعتماد متقابل بدون تنظیم مبایعه نامه کتبی ملک را مستقیما بنامش کردم و الان ملک بنام ایشان است ولی ایشان مقداری از ثمن را پرداخت نکرد. با توجه به اینکه ملک را قبلا بنامش کردم و مبایعه نامه کتبی هم نداریم که نحوه پرداخت ثمن مشخص شده باشد آیا راه حقوقی وجود دارد تا الباقی ثمن را مطالبه کنم؟ در صورت طرح دعوای مطالبه الباقی ثمن چون بار اثبات بعهده مدعیست با وضعیتی که عرض کردم آیا راهی برای اثبات آن هست؟ چگونه میتوانم ثابت کنم که همه ثمن را دریافت نکردم؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید چون در سند رسمی انتقال مسلما قید شده که شما کل ثمن معامله را دریافت کرده اید