مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام،شوهربنده دو سال من را ترک کرده، و هیچ‌گونه نفقه ای نداده دادخواست نفقه معوقه و جاریه دادم که پرداخت نکردن و حکم جلبشون صادرشده، ایشون دادخواست الزام به تمکین بنده را دادندکه مهلت گرفتن تا منزل تهیه کنند که انجام نداده اند و مهلتشان تمام شده حالا بنده میتوانم دادخواست طلاق بدم؟ و مهریه ام به من تعلق میگیره اگر دادخواست از طرف من باشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

بله مهریه درهر صورت طلاق به شما تعلق میگیرد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

علاوه بر تقاضای طلاق جمیع حق و حقوقات خویش را نیز می توانید مطالبه نمایید