مشاوره حقوقی رایگان - کار به عنوان کاراموز

با سلام .من دانشجوی ترم2 حقوق هستم. میخواستم بدونم اگه از الان بخوام به عنوان یک کارآموز پیش یک وکیل کار کنم حتی بدون دستمزد (صرفا برای یادگیری و فرا گرفتن امور حقوقی) این امر برای من زود هست یا نه از همین الان(ترم2) میتونم شروع کنم؟ اگه هم زود هست از چه ترمی باید شروع کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" دوست عزیز اگر از رانت و ارتباطات ویژه برخوردار نیستید به شما توصیه می کنیم سراغ حرفه وکالت نیائید چونکه در ایران فرهنگ استفاده از خدمات حقوقی و تخصصی وکیل دادگستری و حرفه وکالت بین مردم پیاده سازی نشده و مردم ترجیح می دهند جهت فرار از پرداخت اجرت وکیل ، خودشان در امور تخصصی وکالت مداخله و ورود نمایند . از طرفی دیگر عدم تناسب تعداد وکلای دادگستری در هر شهرستان محل به ویژه شهر تهران و شهرهای بزرگ با تقاضای استفاده از خدمات وکیل دادگستری و نیز بازار داغ دلالی و سوداگری و کارچاق کنی ، حرفه وکالت را از رونق باز نگه داشته و موجبات رکود عمیق بازار وکالت بی واسطه و مستقیم بین وکیل و موکل و مآلاً تحمیل دوبرابری هزینه های حقوقی و وکالت را از طریق بازار دلالی و واسطه گری بر مردم ایجاد نموده است .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دانشجوی عزیزحتماتمام وجودت رابگذاربرای درس خواندن ودردانشگاه، ممتازباش یعنی معدل ترم کمتراز 19نشودوالادرآزمون های وکالت ویاقضاوت مشکل خواهی داشت،من برای شما آنچه که میخواهی راازخداوندگارمسئلت دارم.پسرم بخوان بخوان بخوان،آینده ازآن شمااست هرگز بخودت یأس ونومیدی راه مده.موفق باشید

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

شما قبل از ورود به کار نیازمند خودسازی روحی و علمی هستید.
به جای وقت تلف کردن کتاب دو جلدی یادداشت های محکمه سید محمد رضا حسینی و کتاب های جناب کشاورز رو بخرید.با خوندن این کتاب ها به اندازه یک وکیل با سابقه چندین ساله تجربه و اطلاعات کاربردی کسب می‌کنید