مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری قطع شده

با سلام. پدر بنده ارتشی بود که رحمت خدا رفته و پدربزرگم که قیم بنده بود حقوق پدرم را میگرفت. و چون پدرم فقط ده سال خدمت داشت حقوقش مستمری بود نه بازنشستگی. پدربزرگ که فوت شد تا 20سالگی تمام شد خودم میگرفتم و بعد 20سال تمام قطع شد. من الان 25 سالمه و مریضی اعصاب و روان درجه یک دارم که معاف خدمت شدم و بر اثر کار سنگین شکمم پاره شد و عمل کردم و نمی توانم کار کنم. ایا امکان دارد بعلت این مریضی ها بهم از کار افتادگی تعلق بگیره و دوباره حقوقم وصل بشه؟ راه حلش چیه؟ چند نفر گفتن میشه اما نمیدونم چکار کنم؟ اگه حقوق ارتش نشه تامین اجتماعی میشه؟ لطفا کامل راهنمایی کنید ممنونتون میشم. با سپاس فراوان

پاسخ ها :

معصومه عبداله نژاد

معصومه عبداله نژاد:

سلام، از طریق ارتش گمان نمیکنم بتونید دسترسی داشته باشید به مزایا و حقوق ولی از طریق بیمه تامین اجتماعی قطعا میتونید پیگیری بفرمایین از طریق بیمه .