مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند خودرو

با سلام . چند سال پیش اتوموبیلی از آشنا خریداری کردم که بنام خودش نبوده بعد 3 سال با وکالت صاحب اول ماشین به بنده پلاک ماشین را تعویض کردم . ماشین را به شخص دیگری فروختم درخواست برگ کمپانی برای سند کرد گفتم مشکلی ندارد .حالا از آشنائی که ماشین را خریدم درخواست برگ کمپانی و بنام زدن دارم طفره میرود و امتناع میکند در این بین اگر سند نتوانم بنام بزنم طبق قولنامه ملزم به پرداخت ضرر و زیان میشوم لطفا مرا راهنمائی کنید چگونه میتوانم از این مخمصه خارج شوم ودر صورت پرداخت ضرر و زیان آیا متوانم از طرف مقابلم که ماشین را خریدم درخواست ضرر و زیان کنم ممنون میشوم .
با تشکر عباس رزمهین

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.پاسخ را به صورت تلفنی تقدیم کردم.یاالله

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،منزل ازجمله مستثنیات دین میباشدونمیتوانیدمنزل رابگیرید ولی اگراموال دیگرداشته باشدامکانش وجوددارد.موفق باشید