مشاوره حقوقی رایگان - در خواست کمک

با سلام و خدا قوت
مادر من بیش از سی سال تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی ره بوده و هست الان در شرایط بسیار سختی زندگی می کند هر دفعه هم کمیته امداد مراجعه میکنیم می گویند بودجه نیست اونا حتی اجاره خانه هم به ما نمیدهند نمیدونم واقعا باید چکار کنم ؟ممنون میشم اگه راهنمایی م کنید شرایط زندگی ما خیلی سخت و بحرانی ست اما بخاطر حفظ آبرو به هیچکس نمیتونیم بگیم.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.ازاین بابت متأسفم ولیکن توصیه می کنم به هرجا سفره دل را باز نکنید.اینجا پاسخ به سوالات حقوقی است ولاغیر.یاالله

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،قطعامراجعه کنیدوشرایط شمارا ببینندبرابرضوابط ومقررات کمک خواهندکرد.موفق باشید