مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند زمین

باسلام. زمینی از پدربزرگم به مادرم ارث رسید که مادرم این زمین را به من داده و من میخواهم برای زمین سند بگیرم تا بتوانم به قیمت بالاتر بفروشم. زمین در روستا است. چطور میتوانم برای گرفتن سند اقدام کنم؟ باید به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

علیرضا رئیسی نافچی

جناب آقای علیرضا رئیسی نافچی :

بستگی به اسنکه ملک شما کجا و در چه شرایطی دارد میتوانید از اداره ثبت اسناد سند موضوع ماده 22 و یا سند موضوع قانون تعیین تکلیف اخذ کنید