مشاوره حقوقی رایگان - جعل

من يك ماشين خريدم كل پول پرداخت كردم فروشنده يك وكالت تعويض پلاك به من داد رفتم تعويض پلاك اونجا گفتن اين وكالت جعليه من به آگاهي معرفي كردن بار ضمانت آزاد شدم فردا دادگاه دارم بايد چكار كنم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایدمدرکی ارائه کنید که این جعل راشما انجام ندادید،مثلا مبایعه نامه راارائه دهید یادونفرشاهدببرید.موفق باشید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، مدارک پرداخت وجه به شخص فروشنده و همچنین اشخاص مطلع از قضیه خودرو را با خود به دادسرا ببرید ، ضمناً از اشخاص دخیل در معامله خودرو نیز به عنوان کلاهبرداری شکایت به عمل بیاورید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه فیش های واریزی و معرفی دو نفر شاهد دفاعیات خود را مطرح کنید.