مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به خاطر اعتیاد

من5 سال پیش ازدواج کردم. بعد از دوسال متوجه شدم همسرم معتاد به شیشه هست و خودش اعتراف کرد، خانوادش در جریان قرار گرفتند ولی اقدامی صورت نگرفت. حقوقی و درامدی که مال خودش باشه رو نداره. یه آپارتمان105 متری که نصف نصف پولشو دادیم و به اسم هر دومون هست. دوتا هم بچه دارم. میخوام طلاق بگیرم. ایا نصف اپارتمانو میتونم در قبال مهریه بگیرم؟؟؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،منزل ازجمله مستثنیات دین میباشدونمیتوانیدمنزل رابگیرید ولی اگراموال دیگرداشته باشدامکانش وجوددارد.موفق باشید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، توقیف منزل مسکونی در مرحله تامین خواسته و یا همان توقیف اموال مانعی ندارد ولی مرد می تواند به توقیف اعتراض کرده و به عنوان مستثنیات دین تقاضای رفع توقیف آن را از دادگاه بخواهد ولی اگر در مرحله اجرای حکم باشد معمولا منزل مسکونی توقیف نمی شود ولی با این حال رویه مختلفی در مورد توقیف ملک بین محاکم وجود دارددر هر صورت اگر منزل توقیف شود می تواند به توقیف آن اعتراض نمود که تشخیص اینکه مستثنیات هست یا نه بر عهده دادگاه می باشد . پیشنهاد می شود نسبت به مطالبه مهریه خود اقدام نمایید و منزل را به عنوان مال از وی معرفی کنید و با توجه به اعتیاد فرد امکان فروش منزل از ناحیه وی می رود تا در این صورت بتوانید نسبت به وی از باب معامله به قصد فرار از دین شکایت به عمل آورید و معامله او نسبت به ملکی که توقیف شده باطل تلقی شود.