مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

با سلام
حدود دو ماه پیش در یک مهمونی تولد اداره اماکن ما رو دستگیر کردن و باز پرس ما رو سه روز زندانی کرد و هنوزم حکم برای من صادر نشده و در قرار بازداشتم ،سو پیشینه ندارم ،خواستم بدونم از اونجا که هنوز حکم صادر نشده و من فاقد سو پیشینم ،اگر از طرف شرکت خصوصی به اداره سجل کیفری معرفی بشم نوع اتهاممو تو برگه می‌نویسه یا فقط می‌نویسه سابقه ندارد ؟؟

پاسخ ها :

شراره  صایمیان

شراره صایمیان:

با سلام بازپرس حکم صادر نمیکنه مرحله تعقیب و تحقیق مقدماتی که در دادسرا صورت میگیرد صرفا جهت اثبات مجرمانه بودن عملکرد شما است . بعد از تفهیم اتهام بازپرس یکی از قرارهای تامین کیفری را صادر میکنه و در صورت توجه اتهام به شما و موجود بودن ادله اثبات جرم و اینکه شما نتوانید در دفاعیات از خودتان رفع اتهام کنید قرار جلب به دادرسی و کیفر خواست صادر میشه.

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

سوپیشینه درصورتی که حکم قطعی صادر شود در سیستم قضایی ثبت میشود ودرخال حاضر شما فقط متهم هستید