مشاوره حقوقی رایگان - رعایت نکردن حقوق همسایگی

سلام، امیدوارم روز خوبی داشته باشید. همسایه طبقه بالایی ما نسبت به تذکرات متعددی که بابت اب دادن سقف سرویس بهداشتی و حمام واحد ما که ناشی از خرابی کف سرویس بهداشتی و حمام واحد انها می‌باشد، توجه کافی ندارد (اینکه اب دادن سقف ناشی از خرابی کف واحد انهاست، نظر کارشناس است) و هر چند وقت یکبار این موضوع مدام تکرار می‌شود و چون مستاجر هستند و ما به مالک دسترسی نداریم، اقدام درستی در این رابطه انجام نمی‌دهند، امکان حل کردن این موضوع از راه قانونی وجود دارد؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ازطریق مدیرساختمان اقدام کن،چنانچه حل نشد دادخواست به طرفیت مالک ومتصرف به شورای حل اختلاف تقدیم کنید.موفق باشید