مشاوره حقوقی رایگان - زمین ارثی بدون سند

سلام پدر بزرگ مادری من یه زمین دو هکتاری داشته که بیست سی سال پیش از برادر زنش (دایی مادرم) خریده برای این که اون زمان زیاد سند اینا نمیزدن سندو به اسم نزده بعد اون زمینو به عنوان ارث داده به مادرم که تقرییا 15 سال زراعت میکرد خود داییشم میدونست که این زمینو فروخته و ما داریم داخلش محصول میکاریم یه سال پیش اونی که زمینو فروخته بود مرد (دایی مادرم) حالا فرزنداش شکایت کردن که این زمین مال اونا بوده و جریمه اون 15 سال و خود زمینو میخوان بگیرن قانونی یا بندی هست که بشه ثابت کرد اون زمین رو فروخته ؟ یا با شاهد میشه ثابت کرد ؟ اونا سندم دارن

پاسخ ها :

میثم مهدوی شنقی

جناب آقای میثم مهدوی شنقی :

با سلام هر چند بدون وجود مبایعه نامه و مدرک مکتوب ، اثبات مالکیت پدر بزرگ شما سخت می باشد اما از حیث قانونی می توان به شهادت شهود هم در این موارد استناد کرد