مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

با سلام
بنده یه واحد آپارتمان رو به یه نفر بصورت قولنامه ای فروختم و قرار شد ظرف 3 روز پول رو بهم بده و در عوض بنگاه هم مدارک و قولنامه رو بهش بده. در قولنامه 20 درصد خسارت بعد از سه روز برای فسخ توسط هر کدام از طرفین نوشته شده. الان حدود یک ماهه گذشته و حاضر نیست پول رو بده چون الان مقداری بازار مسکن افت کرده و اون موقع من موقعیت فروشش رو داشتم و باعث ضرر بنده شده، آیا میتونم در محاکم قضایی از این شخص شکایت کنم و به چه صورت؟

پاسخ ها :

میثم مهدوی شنقی

جناب آقای میثم مهدوی شنقی :

با سلام‌‌ شما می توانید بابت طلب خود از ثمن و خسارات قراردادی بابت دیرکرد در پرداخت ثمن دادخواست حقوقی به طرفیت خریدار مطرح نمایید

علیرضا رئیسی نافچی

جناب آقای علیرضا رئیسی نافچی :

سلام
ابتدایا قولنامه نوشته شده باید کامل خوانده و بعد راهنمایی انجام شود
اما در کل این چیزی که شما بیان کردید به نظر حق فسخ نامحدودی در قولنامه هست که باعث ابطال ان میشود
باز هم میگویم که باید قولنامه خوانده شود