مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

من به خاطر ضرب و شتم به 2 میلیون تومان سال 94 محکوم شدم زندان نرفتم
آیا برای من سوپیشینه میشود؟ آیا برای من گواهی عدم سوپیشینه میدهند؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، اگر موجب دیگری برای سوپیشینه شما موجود نباشد نسبت به موردی که سئوال پرسیدید، از جهات سو پیشینه محسوب نمی شود.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، مراتب محکومیت در پیشینه کیفری شمادرج می‌شود، لکن در گواهی‌های صادره از مراجع ذی‌ربط منعکس نمی‌شود، مگر به درخواست مراجع قضایی برای تعیین یا بازنگری درمجازات.موفق باشید