مشاوره حقوقی رایگان - مردود شدن در نیروی انتظامی بدلیل داشتن پای انعطاف پذیر

باسلام-بنده ... ... هستم و در مرداد ماه از دفتر گزینش تبریز شروع به ثبت نام در نیروی انتظامی کردم لذا بعد از تشکیل پرونده من رو به معاینه پزشکی فرستادند اونجا دکتر بنم رو نگاهی کرد و مشکلی جز انعطاف پذیری پام پیدا نکرد بعد که رفتم برگم رو تایید کنن بهم مردود زدند -میخواستم بدونم آیا تبصره ای چیزی در این خصوص هست که در استخدامی این نیرو به پام ایرادی نگیرن.
ممنون.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام يكي از موارد استخدام نيروهاي ارتشي و انتظامي سلامتي جسمي است