مشاوره حقوقی رایگان - سند تک برگ

باسلام بنده 200 متر از یک قطعه زمین 2100 متری که سند تک برگ و بنام یک نفر هست را در بنگاه املاک که کد رهگیری هم گرفته ام و همچنین به صورت وکالتی در دفترخانه گرفته ام ولی هنوز از طرف شهرداری اجاره ساخت نگرفته است آیا من میتوانم برای گرفتن سند تک برگ به نام خودم اقدام کنم... متشکرم

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

بله باید برای افراز یا اخذ سند مالکیت مشاعی خود به اداره ثبت مربوطه مراجعه نمایید.ممنون

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اخذ سند تك برگ مستلزم اخذ گواهي هاي مورد نياز از جمله جهاد مي باشد در صورت عدم معذوريت امكان اخذ سند وجود دارد