مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی

سیم کارت
سلام
بنده در تاریخ یکم1 /برج5/سال98
توسط 2نفر مورد حمله با قمه قرار گرفتم
الان فرد ضارب را پیدا کردم و به شعبه بازپرسی کشیدم وقتی در شعبه بازپرسی حاضر شد وکیل هم گرفته بود و به کل منکر شد بازپرس دستور داد 5 خط متهم نقطه زنی شود
سوال من اینه الان برج 8 است و 3ماه گذشته ایا قابل رد یابی است ؟؟ و اینکه اگر متهم اون شب تماس گرفته باشد قابل رد یابی است ؟ یا حتی گوشیش روشن بوده ردیابی میشود؟
ایا بعد از اینکه جواب نقطه زنی مثبت بود باز من احتیاج به شاهد دارم یا متهم محکوم میشود؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله بعد سه ماه قابل رديابي است ، رد يابي صرفا اماره محسوب ميشود نه دليل
دلايل ديگر اهم تر خواهد بود