مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشين وكالتی

سلام بنده يك ماشين سه لكه رنگ وكالتي به يك دلال فروختم ولي هيچ قولنامه اي ننوشتيم اين دلال رفته ماشينو بدون رنگ به يك نفر فروخته حالا خريدار رفته شوراي حل اختلاف بابت مطالبه وجه از من شكايت كرده ، بنده وكالت بلاعزل دادم ولي قولنامه ندارم من چجوري مي تونم ثابت كنم ماشين فروختم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با ارايه وكالتنامه فروش و صورتحساب بانكي كه ثمن خوددرو به حسابتان واريز شده اعلام كنيد مالكيتي نداريد
و ميتوانيد دلال رو جلسه اول دادرسي جلب به دادرسي كنيد تا ايشون پاسخكو باشن و از شما رفع تكليف بشه