مشاوره حقوقی رایگان - سند خط همراه اول دائمی

سلام بنده حدود 3 سال پیش یک خط تلفن همراه اول از آقایی خریداری نمودم که قولنامه ان موجود است و این آقا هم از شخص دیگری خریداری نموده که قولنامه ان نیز موجود است خطم قطع شد پیگیر که شدم گفتن سیم کارت باطل شده و سیم کارت جدید صادر شده چگونه میتونم پیگیر شوم باتوجه به اینکه صاحب سند خط را خاموش کرده و نه من و نه اون کسی که خریداری کرده بدهی نداریم به صاحب سند ولیکن ایشان را پیدا نمیکنم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مگر انتقال سند بنام شما ثورت نگرفته؟ اگر سند بنامتان منتقل شده كه با ارايه سند به مخابرات و دفاتر خدماتي مشكلي پيش نميايد اگر سند منتقل نشده از دادگاه الزام به تنظيم سند رسمي عليه ايادي ماقبل بخواهيد تا به نتيجه برسيد