مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح توسط شوهر که تنها علامت آن درد است

باسلام و وقت بخیر
همسرم بنده را مورد ضرب و جرح قرار داده به گونه ای که لباسی که به تن داشتم پاره شد. ایشان دو دست مرا گرفت و روی زمین کشید. به گونه ای که الان در ناحیه ی مفاصل مچ هر دو دست و آرنج و کتف دست راست درد دارم و همینطور بنده را هل داد و در ناحیه ی کمر نیز درد دارم.
با توجه به اینکه شاهدی ندارم مگر اینکه همسایه ها سر و صدایی شنیده باشند، و نه شکستگی و کبودی و سرخی در بدنم وجود دارد، آیا شکایت از او نتیجه ای خواهد داشت؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

شکایت کنید تا با ارجاع به پزشکی قانونی مدرک لازم را بدست بیارید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،صرف ادعادرهیچ محکمه ای پذیرفته نیست،حتمابامذاکره حل کنید،فراموش نکنیم که شکایت آخرین مرحله است لذاامیدوارم این مسائل باپنجه تدبیروعقل حل شود.موفق باشید