مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام بنده سه دانگ از منزلم را به صورت نقدی 6ماه قبل به صورت نقدی واگذار نمودم و مجددا به صورت چک شش ماهه خریداری نمودم
در این شش ماه باید زمینی را می فروختم تا چکم را وصول کنم متاسفانه به علت راکت ماندن بازار ملک نتوانستم موفق به فروش زمینم باشم
و چکم وصول نشده و طرف مقابلم فرصت نمی دهد حکم قضائی یا حقوقیش چیست. متشکر از راهنمائی شما.

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

چک شما حقوقی است و در صورت مطالبه حقوقی محکوم به پرداخت می شوید و بسته به موارد قرارداد ممکن است موضوع فرق کند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بسته به قرارداد شما دارد. اما راکد ماندن زمین ارتباطی به فروشنده ندارد. میتواند چک را برگشت زده و اقدام کند.