مشاوره حقوقی رایگان - سلام تامین خواسته چک و مسدود کردم حسابهای بانکیم

در شورا برای بدهی پسر و همسرم 7فقره چک 10م ریالی دادم که آخرین چک برای اختلاف حساب برگشت خورد دارنده چک بعد از برگه و گذشت 22 ماه به شخص ثالثی واگذار نمود و او تقاضای تامین خواسته کرد و شورا نیز بعد از رای کلیه حسابهای منو مسدود کرده آیا می تونم رفع مسدود کنم حتی حساب یارانه ام که سرپرست خانواده ام را گرفتن چکار کنم راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،فعلاراهی ندارد،بعدازآنکه شخص ثالث وجه چک رادریافت کردشمادادخواستی به طرفیت شخصی که اختلاف حساب داریداقامه دعوی کنید.موفق باشید

پرسشگر :

سلام
اگر زنی بعدازفوت فرزندی نداشته وارثیه به فرزندان سه خواهرش برسدسهم فرزندان خواهرهانسبت به دختر به پسربه چه؟ صورته

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوالتان غیر معمول است.یاالله