مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص خرید خودرو و کلاهبرداری شرکت لیزینگ خصوصی

یک دستگاه خودرو خریدم قرارداد با خودروی تحویلی مغایرت دارد. قیمت لیزینگ قرارداد و اعلامی شرکت مغایرت دارد.. قرارداد داوری دارد. سند 6 دانگ پس از کش و قوصهای فراوان بنامم شد. رییس شرکت در زندان است. الان بدلیل عدم اصلاح قرارداد پرداخت نشدن اقساطم از خودرو شکایت کردن ...نام شرکت ......... بعد از به نام شدن خودرو اظهارنامه رسمی برای شرکت ارسال کردم در خصوص رفع شبهات قرارداد و اعلام شماره حساب ولی پاسخی از شرکت داده نشد..

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایدتقاضای مابه التفاوت باقرادادرادنبال کنیدزیراشماباگرفتن خودرووانتقال سندبنام خودمعامله راپذیرفتید،به عبارتی عقدقراردادباگرفتن خودروتعهدجدیدمحسوب میشود.موفق باشید