مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به دزدی

سلام .ضمن تقدیر و تشکر از شما، همسرم فقط از طریق پیامک و تلفنی میدانست که امشب دختر عمویش منزل پسرعمویش به اتفاق چند خانواده دیگر دعوت هستن.و خود من اصلا خبر نداشتم.منزل دختر عمو دزدی شده و فقط ی ال سی دی سرقت شده.الان برای من و همسرم احضاریه اومده .در صورتیکه من شخصا از این جریان خبر نداشتم.لطفا راهنمایی کنید من چگونه از خودم دفاع کنم چون من تا به حال به این جریان‌ها برخوردی نداشتم.ممنون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شماراابتدابه عنوان مظنون میبرندلذابایدمدرکی که دلالت کندشماآن ساعت مثلادرمهمانی بودید یاشاهدمعرفی کنیدکه حرفهای شماراگواهی کند،هرچندکه درابتدا شاکی بایددلیلی برای این ادعاعلیه شماداشته باشد.موفق باشید

حبیبه خالقی ماهانی

سرکار خانم حبیبه خالقی ماهانی :

در صورتیکه تنها دلیل احضار شما همین مطلبی باشد که بیان کردید دلیلی برای انتساب جرم به شمانیست لذا نگران نباشید.