مشاوره حقوقی رایگان - علت مسدودیت چندین سیم کارت های ایرانسلم

سلام مدت زیادی هست که چندتا از سیم کارتهام مسدود شده وقتی به نمایندگی های ایرانسل میرم نمیدونند علت مسدود شدن سیم هام چی هست فقط یکی از کارمندانشون گفتند مشکل حقوقی داره منم رفتم دادگاه ولی مشکلی نبود
من چطور میتونم سیم کارتهامو فعال کنم شما میتونید کمکم کنید

پاسخ ها :

بهناز عوضی فرد

بهناز عوضی فرد :

سلام سامانه ثنا در دفتر خدمات قضایی شکایت کنید می فهمید ایا پروندهای دارید یا نه

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

باسلام
مرجعی که سیم کارت را مسدود می نماید همان اپراتور مربوطه می باشد و دادگاه بطور مستقیم دسترسی به مسدودی سیم کارت ندارد بلکه به اپراتور مربوطه طی نامه ای دستور مسدودی سیم کارت را میدهد حالا به هر دلیلی که باشد و این اپراتور هست که اقدام به مسدودی می نماید لذا نمایندگی اپراتور مربوطه مسدودی و دلیل آن را و اگر از طرف دادگاه انجام گرفته شماره نامه و شعبه دستور دهنده و تاریخ نامه رو باید در اختیار شما قرار دهد