مشاوره حقوقی رایگان - چک بی محلی و کلاهبرداری

سلام چند ماه پیش یکی با من تماس گرفت و گفت توی شرکت پخش مواد غذایی کار میکنم و میخوام از همشهری خودم کولر گازی بخرم و من مسئول خرید هستم با چرب زبانی اعتماد خودشو به من جلب کرد اومد اردبیل و مغازه من چند تا چک امضا شده که خودشو مبلغشو نوشت و به من داد و چند میلیون هم پول نقد که به حسابم واریز کردن وقتی به بانک مراجعه کردم چک بی محل بود و صاحب چک هم یه مرد کارتن خواب معتاد 5فقره چک که مبلغ همشون میشه 85 میلیون تومان. متاسفانه من از اون آدمی که براش کولر گازی خریدم هیچ مشخصاتی ندارم فقط اسمشو میدونم که ی.ک هستش و ازش پشت امضا هم نگرفتم
لطفا منو راهنمایی کنید که بتونم به پولم برسم یارو کلاهبردار بودن. خواهش میکنم برام کمک کنید یه وکیل هم گرفتم تو اردبیل اصلا هیچ کاری برام انجام نمیده همش وعده الکی بهم میده. لطفا اگه راهی هست برام نشون بدین

پاسخ ها :

بهناز عوضی فرد

بهناز عوضی فرد :

سلام سکابت کلاهبردای مطرح کنید