مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد ملکی

با سلام من خانه کلنگی بدون سند با مبایعه نامه 3سال پیش خریداری کردم و سه ماه پیش اقدام به فروش کردم خریدار خانه را در مقابل 7فقره چک خریداری کرد 5فقره در موعد مقرر نقد شد و فقره ششم برگشت شد ایشون اظهار داشتند که شروع به تعمیر خانه کردند و متوجه شدند که خانه 20متر ساخت غیر مجاز در سال 73داشته که ما اصلا از اون مطلع نبودیم چون خونه خودش پروانه ساخت نداره از خانه های کلنگی قدیمی هست که قولنانه ای خرید و فروش شده و تا ما این تسویه اضافه ساخت رو با شهرداری انجام ندیم مابقی پول رو پرداخت نمیکنه با توجه به اینکه در مبایعه نامه قید شده که درصورت عدم وصول اولین چک قرداد فسخ و خریدار ملزم به پرداخت خسارت هست ما چه اقدام قانونی میتونیم انجام بدیم لطفا منو راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

بهناز عوضی فرد

بهناز عوضی فرد :

سلام شپا می توانید باستناد عدم پرداخت وجه چک تفاضای فسخ ‌کنید

بهناز عوضی فرد

بهناز عوضی فرد :

سلام می توانید مطالبه وجه چک بکنید